Maksimal ydeevne, høj kvalitet

Vi er et stærkt hold, som består af faglærte tømrere og snedkere. Sammen dækker vi en bred vifte af solide, faglige kompetencer. Ved større opgaver trækker vi på vores faste, dygtige samarbejdspartnere: murermestre, VVS-installatører, elektrikere, et arkitektfirma og adskillige køkkenfirmaer. Dette sikrer veludført arbejde og hurtig udrykning! DET GODE HUS er medlem af Dansk Byggeri og er dækket af Byg Garanti, hvilket garanterer, at vores kunder er sikret et veludført arbejde i høj kvalitet.

Eget snedkerværksted

DET GODE HUS råder over eget værksted. Her fremstiller vi specialprodukter, der bruges til bestemte projekter, eller som opfylder specifikke krav fra vores kunder. Med eget værksted kan vi altid – og inden for overskuelig tid – opfylde specielle ønsker og samtidig stå inde for kvaliteten.

Tjek på energien

Vi leverer energi-rigtige løsninger, som er til gavn for miljøet, og som lever op til de energisparekrav, der er for bygninger – ikke bare nu, men også i fremtiden. Vi står klar til at rådgive om de energivenlige løsninger – løsninger, der også giver økonomiske besparelser!