Anbefalinger

“Vi brugte Det Gode Hus da vi skulle have nyt køkken. Valget faldt på Det Gode Hus fordi Jesper havde nogle gode ideer og visioner for, hvordan køkkenet kunne blive rigtig godt på trods af trang plads.

Køkkenet blev sat op på rekordtid – og undervejs fik vi indsigt i, hvordan en kvalitetsbevidst entreprenør/tømrer arbejder. Ikke en skrue, bræt, låge eller flise blev sat fast uden vaterpas og grundig afmåling. Tilbage står et køkken der oser af kvalitet og af at være gennemtænkt fra start til slut. Vi vil uden tvivl anbefale Det Gode Hus – og har allerede booket dem til næste projekt i sommerhuset.”

Ebbe Nygaard

Til vores renovering af badeværelse, bryggers og køkken valgte vi at samarbejde med ‘Det gode hus’. Vi fandt hurtigt ud af at Jesper sætter kvalitet i højsædet, er god til at vejlede os som kunder og samtidig lægger et stort stykke arbejde i at levere et produkt som ikke bare er tilfredsstillende, men som er perfekt for kunden. ‘Det gode hus’ varetog hos os koordinering af andre håndværkere, hvilket forløb perfekt som medførte at tidshorisonten for ombygning blev overholdt.

Vi er idag yderst tilfredse med det arbejde som ‘Det gode hus’ har udført i vores hjem. Vi er glade for at der er taget stilling til de mindste detaljer – som for os gør at helheden er perfekt. Vi kan kun anbefale et samarbejde med ‘Det gode hus’ – som vi bestemt vil bruge igen i fremtiden.

Jakob Kjærgaard Bjerg